NL

De wedstrijd
"Little Mecano - Je bent de crack van de krik"
is nu afgelopen!

De winnaars zullen persoonlijk verwittigd worden. Dank voor de talrijke deelnames en blijf de resultaten van Sébastien Bedoret en zijn co-piloot volgen dankzij ŠKODA Belgium!

JOUW BEURT!
Hoe spelen ?
Zie de prijzen

VEEL SUPERPRIJZENTE WINNEN!

Neem deel aan de ŠKODA-wedstrijd & maak kans op een unieke ervaring tijdens de Renties Ypres Rally of tal van andere prijzen! *

2X

1 monteursplaats, 1 toolkit &
2 ŠKODA VIP packs tijdens de
Renties Ypres Rally

10X

2 ŠKODA VIP toegangen
tijdens de Renties Ypres Rally

50X

50 plooibare ŠKODA
Motorsport rally-stoelen

Sébastienbedoret

Kleinzoon van een Belgisch kampioen klimkoers, zoon van een rallyrijder en een copilote, schoonzoon van een vice-nationaal rallykampioen … Sébastien Bedoret heeft vanaf de geboorte de passie voor de auto met de paplepel binnengekregen. Maar ook de passie voor snelheid en voor het racen. Hij debuteert in het karten, maar kiest al snel voor races op de openbare weg.

Op 18-jarige leeftijd neemt hij. Het duurt niet lang voor hij bij zijn allereerste Belgische rallykampioenschap al meteen de RC5-categorie op zijn naam schrijft. Tijdens een aantal wedstrijden in het Europees kampioenschap blijkt hij een gretige leerling die zich in 2017 kroont tot vice-Belgisch kampioen Junior.

Sinds 2018 zijn Sébastien en zijn copiloot Thomas Walbrecq officiële vertegenwoordigers voor ŠKODA België en worden ze begeleid door viervoudig Belgisch kampioen en gewezen WRC-vedette Freddy Loix.

RENTIESypres RALLY

De Renties Ypres Rally is het grootste rallyevenement in België. De eerste editie vond plaats in 1965. Ze wordt in zijn geheel op asfalt verreden, maar kent echter een vrij specifieke ondergrond. De geschiedenis van de Ypres Rally is nauw gebonden aan het automerk ŠKODA en Freddy Loix. Freddy Loix trok zich terug als coureur uit de rallysport na een succesvolle periode van 27 jaar op zijn hoogtepunt waar hij gezien het aantal overwinningen, een absoluut recordhouder blijft.

Het is dus vanzelfsprekend dat Freddy Loix eind juni terug aan de start staat voor een leuke "battle" met Sébastien Bedoret. Een mooiere uitdaging bestaat er niet voor de nieuwe generatie rallyrijders die in de voetsporen van deze kampioen wil treden

Winnaar zijn van de wedstrijd Little Mecano, die georganiseerd wordt door ŠKODA is dus synoniem van een unieke beleving in het hart van de rallystad en teams die samen de wagens van 2 kampioenen mogen verwelkomen, Sébastien en Freddy.

Mislukt !
Probeer het nog eens